Teplý zeleninový salát, máslová pěna a krusta z bílé veky
TM5 TM6

Teplý zeleninový salát, máslová pěna a krusta z bílé veky

5.0 (3 oceny)

Składniki

Sezónní zelenina na páře, krusta z veky

  • 75 gramů veky
  • 500 gramů vody
  • 1 čajová lžička soli
  • 500 gramů čerstvé zeleniny, sezónní (brokolice, květák, ředkvičky, mrkev, cuketa)
  • řepkový olej, na smažení

Máslová pěna

  • 2 stroužky česneku
  • 20 gramů řepkového oleje
  • 20 gramů šalotky
  • 10 gramů ančoviček
  • 30 gramů bílého vína
  • 5 gramů soli
  • 160 gramů másla
  • 4 žloutky
  • bylinky, na ozdobení (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 porci
Kalorie
2102 kJ / 502 kcal
Białko
10.4 g
Węglowodany
17.75 g
Tłuszcz
44.65 g
Błonnik
3.25 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy