Wersje kompatybilne
Teplý zeleninový salát, máslová pěna a krusta z bílé veky
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sezónní zelenina na páře, krusta z veky
- 75 gramů veky
- 500 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 500 gramů čerstvé zeleniny, sezónní (brokolice, květák, ředkvičky, mrkev, cuketa)
- řepkový olej, na smažení
Máslová pěna
- 2 stroužky česneku
- 20 gramů řepkového oleje
- 20 gramů šalotky
- 10 gramů ančoviček
- 30 gramů bílého vína
- 5 gramů soli
- 160 gramů másla
- 4 žloutky
- bylinky, na ozdobení (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2102 kJ / 502 kcal
- Białko
- 10.4 g
- Węglowodany
- 17.75 g
- Tłuszcz
- 44.65 g
- Błonnik
- 3.25 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brambory se zelenými fazolkami a petrželovým pestem
35 Min
Zelené fazolky s tymiánem
1h 10 min.
Kuře alla cacciatora
50min
Kuře na bylinkách se zeleninou v páře
1h
Gratinované pohankovo-pšeničné palačinky se špenátem, slaninou a ricottou
1h 45min
Brambory na středozemní způsob
2 Std. 30 Min
Bengálský jogurtový dezert Bhapa doi
Brak ocen
Brokolicový salát s chilli a citrónovou emulzí
30min
Kuře připravené v balíčku s bazalkovým pestem
1h
Treska na thajský způsob
2u. 40min
Telecí špíz se zeleninou a hořčičnou omáčkou
30min
Vejce na páře á la flamenca
25min