Wersje kompatybilne
Teplý zeleninový salát, máslová pěna a krusta z bílé veky
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sezónní zelenina na páře, krusta z veky
- 75 gramů veky
- 500 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 500 gramů čerstvé zeleniny, sezónní (brokolice, květák, ředkvičky, mrkev, cuketa)
- řepkový olej, na smažení
Máslová pěna
- 2 stroužky česneku
- 20 gramů řepkového oleje
- 20 gramů šalotky
- 10 gramů ančoviček
- 30 gramů bílého vína
- 5 gramů soli
- 160 gramů másla
- 4 žloutky
- bylinky, na ozdobení (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2102 kJ / 502 kcal
- Białko
- 10.4 g
- Węglowodany
- 17.75 g
- Tłuszcz
- 44.65 g
- Błonnik
- 3.25 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dušené mrkvové a cuketové tagliatelle
35min
Jehněčí masové kuličky s kuskusem, jogurtem a mátou
40min
Špenátové gnocchi alla Romana
1 Std. 25 Min
Treska s citrusovým máslem
50min
Marinované hovězí na červeném víně s polentou
12 Std. 30 Min
RAW omáčka z para ořechů a paprik
Brak ocen
Thajský nudlový salát s hovězím masem
25 Min
Fazolové pyré
15 Min
Kuřecí stehna na červeném víně a na houbách
45min
Čínská polévka s krevetovými kuličkami
20 Min
Jehněčí s cizrnou
1 godz. 5 min
Pečené kuře s tapenádou a bramborová kaše s karamelizovanou cibulí
2h 15min