Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 370 gramů filetů z tresky
- ½ čajové lžičky soli
- 500 gramů vody
- 150 gramů quinoy (v suchém stavu)
- 80 gramů parmazánu
- 6 stroužků česneku
- 60 gramů jarní cibulky, na kousky
- 320 gramů cukety, na kousky, bez semínek
- 4 vejce
- olivový olej ve spreji
- Wartości odżywcze
- na 12 kusů
- Kalorie
- 6841 kJ / 1629 kcal
- Białko
- 156 g
- Węglowodany
- 119 g
- Tłuszcz
- 60 g
- Błonnik
- 16 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Těstoviny v rajčatovo-bylinkové omáčce s masovými kuličkami
1h 10min
Mořský vlk s kadeřávkem a bílými fazolemi
30 Min
Cizrnový flatbread a zeleninový kari dip
50min
Krůtí roláda s olivami a zeleninová quinoa
50min
Marocké jehněcí kuličky s plackami batbout
Brak ocen
Dýňový koláč se sýrem feta a karamelizovanou cibulí
1h 10min
Krekry s konopným semínkem a kyselým zelím
1h
Jehněčí s cizrnou
1小时 5 分钟
Ovesná kaše s hruškami vařenými v páře
20min
Quiche s fetou a červenou řepou
1 godz. 50 min
Kuřecí karbanátky s mátovým jogurtem
45 Min
Kuře s batáty a červenými fazolemi
45 Min