Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 340 gramů rajčat, napůl
- 140 gramů květáku, na kousky
- 170 gramů červené papriky, na čtvrtky, bez semínek
- 2 polévkové lžíce olivového oleje
- 120 gramů červené řepy
- 1 čajová lžička zeleninového bujónu (opcjonalnie)
- 2 čajové lžičky jablečného octa, při použití syrové červené řepy (opcjonalnie)
- 2 snítky plocholisté petrželky, čerstvé
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 505 kJ / 121 kcal
- Białko
- 2.8 g
- Węglowodany
- 8.8 g
- Tłuszcz
- 8.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dýňové karbanátky se špaldou
1h 40min
Brokolice s cizrnou v ořechové omáčce
1 Std.
Čočková sekaná
6 Std. 20 Min
Bigos
1 Std. 30 Min
Studený rajčatový krém s bazalkou
5 Min
Dýňový koláč se sýrem feta a karamelizovanou cibulí
1 Std. 10 Min
Polentová pizza
1 Std.
Jehněčí s cizrnou
1 godz. 5 min
Mexické fazole s krustou z polenty
1 Std.
Papriky plněné směsí tvarohu a cuket
1 godz. 5 min
Květáková polévka s kari a mandlovým mlékem
40min
Extra výživná vegetariánská polévka
30min