Urządzenia i Akcesoria
Meat Loaf
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
16 slices
Składniki
-
water400 g
-
medium eggs6
-
white bread fresh or stale, cut in pieces50 g
-
milk100 g
-
oil plus extra for greasing20 g
-
onions quartered80 g
-
mixed minced meat (e.g. pork and beef), broken up if necessary800 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sweet paprika½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
13 g
Kalorie
694 kJ /
166 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1 godz. 5 min
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Meatloaf
1 godz. 30 min
Chocolate Custard
1 godz. 20 min
Meatloaf filled with Spinach and Cheese
1 godz. 15 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Berry Mousse
4 godz. 50 min
Meatloaf
1 godz. 20 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min