Urządzenia i Akcesoria
Rice Pudding Ice Cream with Peach Coulis
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
tinned rice pudding (1 tin, see tip)400 g
-
egg whites from medium eggs (see tip)2
-
caster sugar plus 1 tsp (optional)30 g
-
tinned peach halves drained, juice reserved (1 x 400 g tin)240 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
120.8 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
737.6 kJ /
176.3 kcal
Tłuszcz
2.3 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
34.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Farmhouse Fruit Cake
1 godz. 20 min
Blackcurrant Cordial
30 min
Apple and Blackberry Pudding
1 godz. 15 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Apple Crumble and Custard
4 godz.
Mashed Potatoes
45 min
Cauliflower Cheese
50 min
Raspberry Cheesecake
3 godz. 25 min
Raspberry, Lemon and White Chocolate Traybake
1 godz. 10 min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 godz.
Victoria Sponge
1 godz. 10 min
Rice Pudding
1 godz.