Urządzenia i Akcesoria
Rice Pudding Ice Cream with Peach Coulis
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
tinned rice pudding (1 tin)400 g
-
egg whites from medium eggs (see tip)2
-
caster sugar plus 1 tsp optional2 Tbsp
-
tinned peach halves drained, juice reserved (1 x 400 g tin)240 g
-
caster sugar (opcjonalnie)1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
726 kJ /
171 kcal
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rice Pudding
1 Std.
French Onion Soup
1 Std.
Karpatka
10 Std.
Beef Roulades with Gherkins and Red Cabbage
2 Std. 10 Min
Moroccan-spiced Butter
1 Std. 30 Min
Marbled Chocolate Risotto
45 Min
Baked Peaches with Meringue Topping
40 Min
Crêpes Suzette
35 Min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 Min
Hash Browns
35 Min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40 Min
Cheddar and Stilton Soufflé Omelette
20 Min