Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 满茶匙 干燥的茴香籽 (10克)
- 4 满茶匙 香菜籽 (10克)
- 1 ½ 茶匙 盐
- 30 克 香菜 ,多备一些装饰用
-
50
克 新鲜去皮椰子肉 ,切块(2-3厘米)
lub 3 满汤匙 椰丝 (15克) - 80 克 黄油 ,切块
- 300 克 洋葱 ,切块
- 2 瓣 蒜头
-
½ - ¾
茶匙 红辣椒粉
lub 1 - 2 根 新鲜青辣椒 (长6-8厘米),去籽 -
1000 - 1200
克 南瓜 ,去籽,切8块
lub 1000 - 1200 克 冬南瓜 ,去籽,切8块 - 300 克 小扁豆 ,绿、褐或深色扁豆
- 1000 克 水
- 250 - 300 克 罐装烤红甜椒 ,粗切丁(1-2厘米)
- 130 克 法式酸奶油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1504 kJ / 358 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 10.3 g