Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
200
克 紫洋葱 ,切块
lub 200 克 洋葱 ,切块 - 20 克 蒜头
- 1 条 新鲜红辣椒 ,去籽,依个人口味调整
- 10 克 橄榄油
-
750
克 番茄 ,切块
lub 750 克 罐头番茄 - 200 克 综合甜椒 (如:红椒和青椒), 切丝 (长约2厘米)
- 1 - 1 ½ 茶匙 盐
- 150 克 玉米粒罐头 ,沥干
- 500 克 罐头红腰豆 ,沥干 (沥干前约800克)
-
6
条 大豆香菇肠,素食 (450-600克)
lub 6 条 素食香肠 ,任何 -
3 - 4
根 香菜 ,只取叶子
lub 3 - 4 根 新鲜意大利芹 ,只取叶子
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1745 kJ / 418 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 13.3 g