虾仁猪肉茶碗蒸
TM5

虾仁猪肉茶碗蒸

4.5 (4 oceny)

Składniki

  • 6 颗 蛋液
  • 800 克 水
  • ½ 茶匙 盐
  • ½ 茶匙 烹大师鲣鱼粉
  • 2 茶匙 酱油
  • 1 小撮 胡椒粉
  • 100 克 猪肉肉糜
  • 30 克 新鲜香菇 ,切片
  • 6 条 虾仁,中等大小
    lub 6 条 蟹肉棒 ,切块
  • 30 克 冷冻豌豆 (25克)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
576 kJ / 138 kcal
Białko
12 g
Węglowodany
2 g
Tłuszcz
9 g
Błonnik
0.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy