Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 gambo di citronella fresca, pulito e a pezzi
-
700
g di brodo vegetale
lub 700 g di acqua e 1 cucchiaino di dado vegetale - 200 g di code di gambero fresche
- 100 g di funghi pletorius a fette
- 40 g di salsa di pesce (vedere consigli)
- 20 g di succo di lime, spremuto fresco
- ½ cucchiaino di paprika piccante o dolce, a piacere
- 1 pizzico di coriandolo in polvere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 247 kJ / 59 kcal
- Białko
- 10.2 g
- Węglowodany
- 0.9 g
- Tłuszcz
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zuppa gitana
1h
Obazda
10min
Galette des rois ai marroni
Brak ocen
Focaccia con acciughe
Brak ocen
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2 godz. 25 min
Pastilla di pollo
1sa 10 dk
Zuppa bianca di frutti di mare al rafano e funghi
1 Std. 30 Min
Smoothie muesli, fragole e cannella
12h 10 min
Ceviche di salmone
48h 15min
Fagioli dall'occhio a vapore e calamaretti
5h 15min
Tinga de pollo
35min
Ramen giapponese
1h 40min