Salsa belga

Salsa belga

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 porzioni

Składniki

  • 250 g olio extravergine di oliva
  • 3 uovo
  • 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
  • 2 pizzichi di pepe
  • ½ cucchiaino di sale
  • 500 g di acqua
  • 80 g di spinaci baby freschi
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
  • 1 pizzico di cerfoglio secco
  • 1 mazzetto di erba cipollina fresca

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 1.4 g
Kalorie 866 kJ / 207 kcal
Tłuszcz 22.3 g
Błonnik 0.2 g
Węglowodany 0.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...