Salsa belga

Salsa belga

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 porzioni

Składniki

  • di olio extravergine di oliva
    250 g
  • uovo
    3
  • di succo di limone, spremuto fresco
    1 cucchiaino
  • di pepe
    2 pizzichi
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di acqua
    500 g
  • di spinaci baby freschi
    80 g
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
    1 mazzetto
  • di cerfoglio secco
    1 pizzico
  • di erba cipollina fresca
    1 mazzetto

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 207 kcal / 866 kJ
Białko 1.4 g
Tłuszcz 22.3 g
Węglowodany 0.2 g
Błonnik 0.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...