
Urządzenia i Akcesoria
Salsa belga
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 porzioni
Składniki
-
di olio extravergine di oliva250 g
-
uovo3
-
di succo di limone, spremuto fresco1 cucchiaino
-
di pepe2 pizzichi
-
di sale½ cucchiaino
-
di acqua500 g
-
di spinaci baby freschi80 g
-
di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate1 mazzetto
-
di cerfoglio secco1 pizzico
-
di erba cipollina fresca1 mazzetto
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
207 kcal /
866 kJ
Białko
1.4 g
Tłuszcz
22.3 g
Węglowodany
0.2 g
Błonnik
0.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Un mondo di salse
10 Przepisów
Włochy
Włochy