Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 kus dýně Hokkaidó, střední až větší (cca 1,5 kg) nebo 2 menší
- 200 gramů sýru čedaru nebo eidamu
- 500 gramů hovězího masa, bez kosti, zadního
- 170 gramů cibule, napůl
- 2 polévkové lžíce oleje
- 2 čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky pepře černého, mletého
- ½ - 1 polévková lžíce čerstvého nasekaného tymiánu, plus 1 špetka na ochucení másla
- ½ - 1 polévková lžíce oregana, sušeného, plus 1 špetka na ochucení másla
- 60 gramů smetany ke šlehání, 30-40 % tuku
- 500 gramů vody
- 600 gramů brambor, oloupaných, nakrájených na měsíčky
- 30 gramů másla
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1947 kJ / 465 kcal
- Białko
- 31.07 g
- Węglowodany
- 46.2 g
- Tłuszcz
- 19.78 g
- Błonnik
- 7.48 g
Alternatywne przepisy
Granola s kokosem a brusinkami
50 min
Indické kuře v jogurtu
1h
Penne s dýní a sušenou šunkou
20 min
Jehněčí ragú s řapíkatým celerem a čerstvými bylinkami
1h
Kachní prsa s pomerančovou omáčkou
2h 45min
Jehněčí plátky s citrónovými bramborami
1h 25 min
Jehněčí kuličky s bramborovo - pampeliškovým salátem a kerblíkovou omáčkou
1h 45min
Tuňák s bramborem po baskicku
30 min
Kuře s citrónovo-vinnou omáčkou
30 min
Rizoto s uzeným lososem a pórkem
40 Min
Riccotové muffiny se špenátem
35 min
Guláš se středozemní zeleninou
1h 30min