Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 kus dýně Hokkaidó, střední až větší (cca 1,5 kg) nebo 2 menší
- 200 gramů sýru čedaru nebo eidamu
- 500 gramů hovězího masa, bez kosti, zadního
- 170 gramů cibule, napůl
- 2 polévkové lžíce oleje
- 2 čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky pepře černého, mletého
- ½ - 1 polévková lžíce čerstvého nasekaného tymiánu, plus 1 špetka na ochucení másla
- ½ - 1 polévková lžíce oregana, sušeného, plus 1 špetka na ochucení másla
- 60 gramů smetany ke šlehání, 30-40 % tuku
- 500 gramů vody
- 600 gramů brambor, oloupaných, nakrájených na měsíčky
- 30 gramů másla
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1947 kJ / 465 kcal
- Białko
- 31.07 g
- Węglowodany
- 46.2 g
- Tłuszcz
- 19.78 g
- Błonnik
- 7.48 g
Alternatywne przepisy
Jelení ragú s kořenovou zeleninou a pórkové buchty
2h 30min
Pikantní salát s mletým kuřecím masem
30 min
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50 min
Barevné perníčky s marcipánem
Brak ocen
Plněná zelenina
1 godz. 20 min
Mandlové muffiny z rýžové mouky
40 min
Cuketový krém s rybími plátky
40 min
Čekankové koláčky
Brak ocen
Masové kuličky v kaparové omáčce s bramborami
45 min
Srnčí s bramborovými pusinkami a mrkví
1 Std. 50 Min
Pikantní lilkové chutney
35 min
Losos en crôute s citrónovým rizotem
1h 15min