Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 gramů suché housky, rohlíku nebo jiného bílého pečiva
- 40 gramů mléka
- 50 gramů parmazánu, na kousky (2-3 cm)
- 1 svazek čerstvé petržele
- 1 stroužek česneku
- 50 gramů cibule, na čtvrtky
- 200 gramů hovězího masa, mletého
- 200 gramů klobásy, syrové - salsiccia, talián nebo toulouská klobása
- 2 vejce
- ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka černého pepře, čerstvě umletého
- 1 - 2 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje, plus podle potřeby
- 500 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1385 kJ / 331 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Křupavé krůtí karbanátky s čočkou
1j
Kapr v páře s koprovou zálivkou
1 godz. 5 min
Jehněčí rolky s batátami a smetanovou omáčkou
50 menit
Sýrový dort s bylinkami
2 godz. 20 min
Lososové burgery s citrónem a bylinkami s parmazánovou cuketou
30 min
Zeleninové muffiny s tofu a koriandrovo-jogurtovou omáčkou
1h 10 min
Béarnská omáčka
20 min
Ryba po indicku s jogurtovou omáčkou, bramborami a zeleninou
1j
Krůtí lízátka s rajčatovou omáčkou
50 menit
Kuřecí karbanátky s mátovým jogurtem
45 Min
Chutney z červené cibule
1h 10 min
Masové kuličky s fetou
35 Min