Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 gramů suché housky, rohlíku nebo jiného bílého pečiva
- 40 gramů mléka
- 50 gramů parmazánu, na kousky (2-3 cm)
- 1 svazek čerstvé petržele
- 1 stroužek česneku
- 50 gramů cibule, na čtvrtky
- 200 gramů hovězího masa, mletého
- 200 gramů klobásy, syrové - salsiccia, talián nebo toulouská klobása
- 2 vejce
- ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka černého pepře, čerstvě umletého
- 1 - 2 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje, plus podle potřeby
- 500 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1385 kJ / 331 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Paprikový guláš na červeném víně s houskovým knedlíkem
1 Std. 25 Min
Masové kuličky v kaparové omáčce s bramborami
45 Min
Kuřecí dochucovací pasta
45 Min
Veganská houbová polévka s lilkem a divokou rýží a opečeným chlebem
45 Min
Zeleninové muffiny s tofu a koriandrovo-jogurtovou omáčkou
1h 10min
Krůtí sekaná s chorizem a bramborami
1h 5min
Zhnědlá šalotka (350 gramů)
Brak ocen
Hovězí pupek s houbovým karamelem a nakládanou cibulí
49 Std. 5 Min
Galette Auvergnate (s modrým sýrem, ořechy a zakysanou smetanou)
2 godz. 30 min
Salát s chřestem a jahodami
1h 35min
Jelení ragú s hořkou čokoládou
9h 30 min
Kuřecí stehna na červeném víně a na houbách
45 Min