Urządzenia i Akcesoria
Levandulová zmrzlina
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 godz. 50 min
8 porcí
Składniki
Levandulový cukr
-
200 gramů cukru
-
3 čajové lžičky květů levandule
Levandulová zmrzlina
-
½ vanilkového lusku
-
600 gramů mléka 3,2% tuku
-
200 gramů smetany, min. 30 % tuku
-
140 gramů medu
-
6 žloutků
-
2 polévkové lžíce nastrouhané citrónové kůry nejlépe bio, bez bílé části
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
7.2 g
Kalorie
1886.9 kJ /
450.7 kcal
Tłuszcz
18.8 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
62.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Z louky na stůl
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Fialkový sirup
2 godz. 30 min
Skořicoví minišneci na špejli
1 godz. 30 min
Ledová káva Dalgona
10 min
Kávová zmrzlina s likérem
8 godz. 10 min
Jahodová zmrzlina
10 min
Velikonoční syrek
10 godz. 20 min
Mug cake s borůvkami
10 min
Šípkový sirup
24 godz. 30 min
Čokoládový mousse
3 godz. 20 min
Kávovo-karamelový likér
35 min
Jablečno-banánová zmrzlina se sušenkami Spekulatius® nebo Lotus®
10 min
Mandlový likér s bílou čokoládou
20 min