Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 - 200 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých
- 2 snítky čerstvého tymiánu
- ½ polévkové lžíce olivového oleje
- 1 špetka soli
- 1850 gramů vody
- 1 rovná čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové), v prášku
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 217.3 kJ / 52.3 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 2.8 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kedlubnová polévka s řeřichou
35 Min
Brambory se zelenými fazolkami a petrželovým pestem
35 Min
Mořský vlk v aromatické solné krustě
55 Min
Sous-vide chřest s pošírovanými vejci
1h 20min
Losos s fenyklovým salátem s jablky
1h 20min
Kanapky s pomazánkou z artyčoků
Brak ocen
Celozrnná rýže s limetkou a pestem
45 Min
Pomalu vařené fazole haricot
14h 40min
Kadeřávek s pikantní zálivkou
15 min
Carpaccio z červené řepy s burattou (s krytem mixovacích nožů 2v1)
1h 30min
Salát z květáku a brokolice, medový dresink, slunečnicová semínka
30 Min
Bílý jogurt ve Varoma
12小时