Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 gramů slávek jedlých, čerstvých, dobře očistěných
- 50 gramů cibule, na čtvrtky
- 1 červená chilli paprika, čerstvá, bez semínek
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 200 gramů anglické slaniny, uzené a sušené
- 100 gramů bílého vína, suchého nebo vody
- 500 gramů sekaných rajčat, sterilovaných
- 1 špetka soli
- 4 plátky toastového chleba
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1897 kJ / 453 kcal
- Białko
- 22.7 g
- Węglowodany
- 40.3 g
- Tłuszcz
- 23.5 g
- Błonnik
- 4.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45min
Bulgurový salát s granátovým jablkem a fetou
50min
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45min
Krevetový vývar v thajském stylu a pikantní jablka
1h 15min
Mořský ďas se zeleninou a bazalkou
Brak ocen
Jarní závitky
30min
Slávky v rajčatovo-bylinkové omáčce
30min
Krůtí maso s mangoldem a houbami
40min
Pad thai
45min
Polévka Tom Yum
15min
Olivová tapenáda
5min
Rybí polévka se zeleninou
30min