
Urządzenia i Akcesoria
蒸全麥麵包
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
20 片
Składniki
-
奶油 ,刷油用1 大匙
-
粗粒小麥粉 ,撒粉用2 大匙
-
斯佩爾特小麥250 克
-
水1250 克
-
黑糖蜜 (opcjonalnie)10 克
-
乾酵母粉 (8克)2 茶匙
-
高筋麵粉 ,需多備一些撒粉用50 克
-
義大利黑醋10 克
-
鹽1 茶匙
-
葵花籽100 克
Wartości odżywcze na 1 片
Kalorie
98 kcal /
409 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品層疊出美味
72 Przepisy
Tajwan
Tajwan