
Urządzenia i Akcesoria
香料鱸魚佐義式玉米泥
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 人份
Składniki
-
帶皮鱸魚片 (4片,厚約1公分)400 克
-
魚露 (20克)1 ½ 大匙
-
純芝麻油 (10克)2 茶匙
-
蒔蘿 ,只取葉子7 - 8 根
-
柳橙 ,取皮絲和汁液1 顆
-
水500 克
-
甜玉米粒 (從5-6枝玉米取下)600 - 700 克
-
鹽2 茶匙
-
綜合蔬菜 切片(約0.5公分) (如:紅蘿蔔、青花菜、白花椰菜)400 克
-
奶油40 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
350 kcal /
1461 kJ
Białko
26 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
29 g
Błonnik
7.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品層疊出美味
72 Przepisy
Tajwan
Tajwan