紙包沙丁魚佐四季豆沙拉

紙包沙丁魚佐四季豆沙拉

Brak ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

沙丁魚紙包
  • 新鮮沙丁魚,去內臟、洗淨 (每條約70-80克) (詳見變化)
    8 條
  • 特級初榨橄欖油 ,刷油用
  • 4 小撮
四季豆沙拉
  • 蛋 (每顆重約53-63克)
    2 顆
  • 500 克
  • 新鮮四季豆
    500 克
    500 克 冷凍豌豆, ,切段
  • 小蕃茄 ,對半切
    250 克
  • ,切蔥絲
    80 克
  • 特級初榨橄欖油
    40 克
  • 15 克
  • 2 - 3 小撮

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 360 kcal / 1504 kJ
Białko 30 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 10 g
Błonnik 3.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...