
Urządzenia i Akcesoria
紙包沙丁魚佐四季豆沙拉
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
沙丁魚紙包
-
新鮮沙丁魚,去內臟、洗淨 (每條約70-80克) (詳見變化)8 條
-
特級初榨橄欖油 ,刷油用
-
鹽4 小撮
四季豆沙拉
-
蛋 (每顆重約53-63克)2 顆
-
水500 克
-
新鮮四季豆500 克
-
小蕃茄 ,對半切250 克
-
蔥 ,切蔥絲80 克
-
特級初榨橄欖油40 克
-
醋15 克
-
鹽2 - 3 小撮
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
360 kcal /
1504 kJ
Białko
30 g
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
10 g
Błonnik
3.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品層疊出美味
72 Przepisy
Tajwan
Tajwan