
Urządzenia i Akcesoria
印度風味魚佐優格醬、馬鈴薯和蔬菜
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
水600 克
-
蒜頭 (約5克)2 粒
-
辣椒粉¼ - ½ 茶匙
-
香菜 ,可多備一些裝飾用50 克
-
菠菜葉100 克
-
橄欖油40 克
-
鹽1 茶匙
-
白魚肉片 (如:比目魚、鱈魚,厚約1公分),去皮、去骨600 克
-
馬鈴薯 ,切小塊 (約1公分)400 克
-
鬱金香粉¼ 茶匙
-
玉米粉10 克
-
糖1 茶匙
-
黑胡椒粉 ,多備一些調味用½ 茶匙
-
萊姆汁2 茶匙
-
紅蘿蔔 ,切片 (厚約1公分)200 克
-
綠花椰菜 ,切塊 (約3公分)200 克
-
希臘優格250 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
437 kcal /
1830 kJ
Białko
36 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
28 g
Błonnik
5.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品層疊出美味
72 Przepisy
Tajwan
Tajwan