Urządzenia i Akcesoria
印度風味魚佐優格醬、馬鈴薯和蔬菜
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
水600 克
-
蒜頭 (約5克)2 粒
-
辣椒粉¼ - ½ 茶匙
-
香菜 可多備一些裝飾用50 克
-
菠菜葉100 克
-
橄欖油40 克
-
鹽1 茶匙
-
白魚肉片 (如:比目魚、鱈魚,厚約1公分),去皮、去骨600 克
-
馬鈴薯 切小塊 (約1公分)400 克
-
鬱金香粉¼ 茶匙
-
4 茶匙 鷹嘴豆粉, (約15克,詳見要訣)玉米粉10 克
-
糖1 茶匙
-
黑胡椒粉 多備一些調味用½ 茶匙
-
萊姆汁2 茶匙
-
紅蘿蔔 切片 (厚約1公分)200 克
-
綠花椰菜 切塊 (約3公分)200 克
-
希臘優格250 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
36 g
Kalorie
1830 kJ /
437 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
5.9 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品層疊出美味
72 Przepisy
Tajwan
Tajwan
Może spodoba Ci się również...
素燴香菇
Nessuna valutazione
烤鮭魚佐葡柚藜麥飯
Nessuna valutazione
酒香熱可可
Nessuna valutazione
莓果烤奶酥和英式蛋奶醬
Nessuna valutazione
煉乳韓式咖啡
Nessuna valutazione
瑤柱海鮮蒸冬瓜
Nessuna valutazione
蕎麥布丁
Nessuna valutazione
酒釀山藥雞湯(使用金屬刀組隔板)
Nessuna valutazione
南瓜喜粄
1h 50min
魯賓三明治
Nessuna valutazione
櫻桃龍舌蘭
Nessuna valutazione
紅酒燴洋梨
Nessuna valutazione