時蔬鮭魚佐芒果醬

時蔬鮭魚佐芒果醬

4.0 1 ocena
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

鮭魚、紅蘿蔔和甜豌豆
  • 辣椒粉
    ½ - 1 茶匙
  • 1 茶匙
  • 肉豆蔻粉
    1 小撮
  • 白胡椒粉
    2 小撮
  • 新鮮鮭魚片,去皮 ,去骨(每片約150-180克,厚約4公分)
    4 片
  • 紅蘿蔔 切片,(厚約0.2公分)
    200 克
  • 新鮮甜豌豆 ,切段
    250 克
芒果醬
  • 芒果果肉 ,切塊(約3公分)
    250 克
  • 白蘭地 (opcjonalnie)
    50 克
  • 咖哩粉
    1 茶匙
  • 300 克
  • 鮮奶油,含脂量30%以上
    100 克
  • 原味優格
    120 克
  • 1 小撮
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 巴西利 (opcjonalnie) ,只取葉子,裝飾用
    1 枝

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 513 kcal / 2144 kJ
Białko 37 g
Tłuszcz 28 g
Węglowodany 18 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...