
Urządzenia i Akcesoria
時蔬鮭魚佐芒果醬
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
鮭魚、紅蘿蔔和甜豌豆
-
辣椒粉½ - 1 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
肉豆蔻粉1 小撮
-
白胡椒粉2 小撮
-
新鮮鮭魚片,去皮 ,去骨(每片約150-180克,厚約4公分)4 片
-
紅蘿蔔 切片,(厚約0.2公分)200 克
-
新鮮甜豌豆 ,切段250 克
芒果醬
-
芒果果肉 ,切塊(約3公分)250 克
-
白蘭地 (opcjonalnie)50 克
-
咖哩粉1 茶匙
-
水300 克
-
鮮奶油,含脂量30%以上100 克
-
原味優格120 克
-
鹽1 小撮
-
白胡椒粉1 小撮
-
巴西利 (opcjonalnie) ,只取葉子,裝飾用1 枝
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
513 kcal /
2144 kJ
Białko
37 g
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
18 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品層疊出美味
72 Przepisy
Tajwan
Tajwan