
Urządzenia i Akcesoria
鑲寬管通心麵佐蕃茄醬汁
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 人份
Składniki
-
帕瑪森起司 ,切塊(約2-3 公分)140 克
-
煙燻起士 (如:斯卡莫札起士、艾登起士),切塊(約4-5 公分)200 克
內餡
-
蒜頭1 粒
-
特級初榨橄欖油 ,多備一些刷油用20 克
-
新鮮朝鮮薊心300 克
-
白酒100 克
-
瑞可達起司100 克
-
蛋 (每顆重約53-63克)2 顆
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉2 小撮
-
寬管通心麵(cannelloni) (約180克)16 條
-
特級初榨橄欖油 刷油用
蕃茄醬汁
-
西洋芹 ,切塊40 克
-
洋蔥30 克
-
紅蘿蔔 ,切塊40 克
-
蒜頭1 粒
-
罐頭番茄400 克
-
水200 克
-
糖1 小撮
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉1 小撮
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
715 kcal /
2997 kJ
Białko
39 g
Tłuszcz
39 g
Węglowodany
40 g
Błonnik
12.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品層疊出美味
72 Przepisy
Tajwan
Tajwan