茄汁淡菜通心粉

茄汁淡菜通心粉

5.0 1 ocena
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
4 人份

Składniki

  • 新鮮平葉巴西利 ,只取葉子
    4 - 5 根
    4 - 5 根 香菜, ,只取葉子
  • ,需多備一些
    250 克
  • 新鮮淡菜,刷洗乾淨
    1000 克
  • 特級初榨橄欖油 ,需多備一些
    30 克
  • 紅蔥頭
    30 克
  • 蒜頭
    3 粒
  • 新鮮紅辣椒 (opcjonalnie)
    1 根
  • 不甜白酒 (opcjonalnie)
    50 克
  • 小蕃茄 ,對半切
    120 克
  • 濃縮蕃茄泥
    40 - 50 克
  • 1 小撮
  • 筆管通心麵 或短型通心麵
    350 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 480 kcal / 2011 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 65 g
Błonnik 5.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...