
Urządzenia i Akcesoria
茄汁淡菜通心粉
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
4 人份
Składniki
-
新鮮平葉巴西利 ,只取葉子4 - 5 根
-
水 ,需多備一些250 克
-
新鮮淡菜,刷洗乾淨1000 克
-
特級初榨橄欖油 ,需多備一些30 克
-
紅蔥頭30 克
-
蒜頭3 粒
-
新鮮紅辣椒 (opcjonalnie)1 根
-
不甜白酒 (opcjonalnie)50 克
-
小蕃茄 ,對半切120 克
-
濃縮蕃茄泥40 - 50 克
-
鹽1 小撮
-
筆管通心麵 或短型通心麵350 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
480 kcal /
2011 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
65 g
Błonnik
5.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品層疊出美味
72 Przepisy
Tajwan
Tajwan