Urządzenia i Akcesoria
Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
400 g trout fillets, skin on, (4 fillets, 1 cm thick)pike-perch fillets, skin on (4 fillets, 1 cm thick)400 g
-
2 anchovy fillets, in oil, drainedfish sauce1 ½ Tbsp
-
20 g extra virgin olive oiltoasted sesame oil2 tsp
-
fresh dill leaves only7 - 8 sprigs
-
orange zest and juice1
-
water500 g
-
600 - 700 g tinned sweetcorn, drainedfresh sweetcorn kernels (from 5-6 corn cobs)600 - 700 g
-
salt2 tsp
-
mixed vegetables sliced (5 mm) or bite-size pieces (e.g. carrots, broccoli, cauliflower)400 g
-
butter40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
26 g
Kalorie
1461 kJ /
350 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
7.6 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seafood Risotto
40 min
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM5)
Brak ocen
Rice salad with eggs and tuna fish
1 godz.
Tomato rice
30 min
Salmon Dill Muffins
45 min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1 godz. 5 min
Steamed potato frittata
1 godz. 15 min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1 godz. 15 min
Wild Rice and Tuna Salad
50 min
Fish Stew
45 min
Apple punch
30 min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1 godz.