Urządzenia i Akcesoria
Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
400 g trout fillets, skin on, (4 fillets, 1 cm thick)pike-perch fillets, skin on (4 fillets, 1 cm thick)400 g
-
2 anchovy fillets, in oil, drainedfish sauce1 ½ Tbsp
-
20 g extra virgin olive oiltoasted sesame oil2 tsp
-
fresh dill leaves only7 - 8 sprigs
-
orange zest and juice1
-
water500 g
-
600 - 700 g tinned sweetcorn, drainedfresh sweetcorn kernels (from 5-6 corn cobs)600 - 700 g
-
salt2 tsp
-
mixed vegetables sliced (5 mm) or bite-size pieces (e.g. carrots, broccoli, cauliflower)400 g
-
butter40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
26 g
Kalorie
1461 kJ /
350 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
7.6 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 godz.
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 min
Polenta Cake
1 godz.
Prawn and Cucumber Salad
55 min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 min
Tapenade Baked Chicken and Mashed Potatoes with Caramelised Onions
2 godz. 15 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min