Urządzenia i Akcesoria
Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
400 g trout fillets, skin on, (4 fillets, 1 cm thick)pike-perch fillets, skin on (4 fillets, 1 cm thick)400 g
-
2 anchovy fillets, in oil, drainedfish sauce1 ½ Tbsp
-
20 g extra virgin olive oiltoasted sesame oil2 tsp
-
fresh dill leaves only7 - 8 sprigs
-
orange zest and juice1
-
water500 g
-
600 - 700 g tinned sweetcorn, drainedfresh sweetcorn kernels (from 5-6 corn cobs)600 - 700 g
-
salt2 tsp
-
mixed vegetables sliced (5 mm) or bite-size pieces (e.g. carrots, broccoli, cauliflower)400 g
-
butter40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
26 g
Kalorie
1461 kJ /
350 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
7.6 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked spinach and eggs
35 min
Chicken Galantine with Dill Yoghurt
3 godz. 25 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Seafood Rice
1 godz. 15 min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 min
Beef and Tomato Stew
1 godz. 25 min
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1 godz. 45 min
Tiramisu
5 godz. 20 min
Quinoa and Lettuce Salad
30 min
Coconut Prawn Soup
45 min
Trout with hollandaise sauce
50 min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min