Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta
TM5 TM6

Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta

4.0 (2 oceny)

Składniki

  • 400 g pike-perch fillets, skin on (4 fillets, 1 cm thick)
  • 1 ½ Tbsp fish sauce
  • 2 tsp toasted sesame oil
  • 7 - 8 sprigs fresh dill, leaves only
  • 1 orange, zest and juice
  • 500 g water
  • 600 - 700 g fresh sweetcorn kernels (from 5-6 corn cobs)
  • 2 tsp salt
  • 400 g mixed vegetables, sliced (5 mm) or bite-size pieces (e.g. carrots, broccoli, cauliflower)
  • 40 g butter

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1461 kJ / 350 kcal
Białko
26 g
Węglowodany
29 g
Tłuszcz
12 g
Błonnik
7.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy