Urządzenia i Akcesoria
Bacon-wrapped Turkey Leg with Potatoes
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves30 g
-
fresh rosemary5 sprigs
-
50 g sliced hambacon slices50 g
-
800 g chicken legs, skinless, bone-inturkey leg, skinless bone-in800 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
bacon, sliced100 g
-
extra virgin olive oil (2 Tbsp)20 g
-
water1300 g
-
potatoes cut in pieces (4 cm)600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
51 g
Kalorie
2174 kJ /
520 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs with tomato sauce
45 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Breakfast Eggs with Bacon and Roasted Peppers
35 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 min
Hot Dogs
35 min
Beef Fajitas
1 godz.
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1 godz.