Bulgur and Salmon Rolls
TM6 TM5

Bulgur and Salmon Rolls

4.3 (3 oceny)

Składniki

  • 300 g water, plus extra for brushing
  • 150 g bulgur wheat
  • 3 Tbsp soy sauce
  • 1 Tbsp wasabi paste
  • 2 Tbsp rice vinegar, plus 2 Tbsp extra for brushing
  • 1 tsp sugar
  • ½ tsp fine sea salt
  • 4 nori seaweed sheets
  • 200 g fresh salmon fillets, skinless, shashimi grade, sliced (1 cm)
  • 2 Tbsp Japanese pickled ginger, drained
  • 1 carrot, cut in matchsticks
  • ½ avocado, thinly sliced (2 mm)

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
149 kJ / 35.5 kcal
Białko
1.8 g
Węglowodany
3.7 g
Tłuszcz
1.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy