Urządzenia i Akcesoria
Bulgur and Salmon Rolls
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
36 pieces
Składniki
-
water plus extra for brushing300 g
-
bulgur wheat150 g
-
soy sauce3 Tbsp
-
wasabi paste1 Tbsp
-
rice vinegar plus 2 Tbsp extra for brushing2 Tbsp
-
sugar1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
nori seaweed sheets4
-
fresh salmon fillets, skinless shashimi grade, sliced (1 cm)200 g
-
Japanese pickled ginger drained2 Tbsp
-
carrot cut in matchsticks1
-
avocado thinly sliced (2 mm)½
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
1.8 g
Kalorie
149 kJ /
35.5 kcal
Tłuszcz
1.4 g
Węglowodany
3.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sushi
10 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Mojo Sauce for Seafood
10 min
Dalgona Coffee
10 min
Portobello Mushroom Rolls
1 godz. 30 min
Tiramisu
5 godz. 20 min
Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta
1 godz. 5 min
Green Tea with Orange and Spices
15 min
Pasta Salad with Vegetables and Trout
45 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Apple Kiwi Smoothie
10 min
Breakfast Eggs with Bacon and Roasted Peppers
35 min
Shrimp Yakisoba
35 min
Seafood and Cream Cheese Rolls
1 godz. 20 min