Urządzenia i Akcesoria
Roasted Duck Breast with Yellow Split Pea Purée
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
2 portions
Składniki
Parsley Oil
-
yellow split peas100 g
-
water for soaking
-
fresh parsley cut in pieces100 g
-
sunflower oil150 g
Yellow Split Pea Purée
-
water400 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
salt7 g
Mushroom Sauce
-
water380 g
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade½ tsp
-
chestnut mushrooms halved500 g
-
fresh thyme leaves2 g
-
garlic cloves12 g
-
milk250 g
-
double cream130 g
-
unsalted butter diced100 g
-
dried porcini mushrooms12 g
-
dried morel mushrooms12 g
Finalisation
-
duck breasts, skin on (approx. 180 g each)2
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
egg white from medium egg1
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2500 mg
Białko
8.1 g
Kalorie
1280 kJ /
309 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Neapolitan Pizza
9 godz.
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette
15 min
Pineapple and Coconut Ice Cream Sundae
11 godz.
Slow-cooked Oxtail with Parmesan Polenta
8 godz. 40 min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 min
Lentil and Chorizo Stew
4 godz.
Braised Duck With Sour Plum Sauce
2 godz. 35 min
Tiramisu
5 godz. 20 min
Fruity Quinoa Puddings with Raspberry Sauce
2 godz.
Avocado and Banana Ice Cream
6 godz. 15 min
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
1 godz. 45 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min