Urządzenia i Akcesoria
Roasted Duck Breast with Yellow Split Pea Purée
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
2 portions
Składniki
Parsley Oil
-
yellow split peas100 g
-
water for soaking
-
fresh parsley cut in pieces100 g
-
sunflower oil150 g
Yellow Split Pea Purée
-
water400 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
salt7 g
Mushroom Sauce
-
water380 g
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade½ tsp
-
chestnut mushrooms halved500 g
-
fresh thyme leaves2 g
-
garlic cloves12 g
-
milk250 g
-
double cream130 g
-
unsalted butter diced100 g
-
dried porcini mushrooms12 g
-
dried morel mushrooms12 g
Finalisation
-
duck breasts, skin on (approx. 180 g each)2
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
egg white from medium egg1
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2500 mg
Białko
8.1 g
Kalorie
1280 kJ /
309 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apple and Pear Detox Juice
10 min
Alcohol-free Berry Mojito
5 min
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM5)
Brak ocen
Dark Chocolate Cookies with White Chocolate Cream
5 godz. 50 min
Slow-cooked BBQ Pork Ribs
4 godz. 25 min
Pan-fried Bao Buns
1 godz. 30 min
Lamb Loin Roll with Salsify and Sweet Potato
50 min
Prawn Saganaki with Feta
35 min
Sausage Mummies
1 godz. 10 min
Sardine Parcels with Green Bean Salad
1 godz.
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Cheddar and Stilton Soufflé Omelette
20 min