Roasted Duck Breast with Yellow Split Pea Purée
TM6

Roasted Duck Breast with Yellow Split Pea Purée

3.5 ( 2 oceny )

Składniki

Parsley Oil

  • 100 g yellow split peas
  • water for soaking
  • 100 g fresh parsley cut in pieces
  • 150 g sunflower oil

Yellow Split Pea Purée

  • 400 g water
  • 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
    lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
  • 7 g salt

Mushroom Sauce

  • 380 g water
  • ½ tsp chicken stock paste, homemade
    lub ½ chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled
  • 500 g chestnut mushrooms halved
  • 2 g fresh thyme leaves
  • 12 g garlic cloves
  • 250 g milk
  • 130 g double cream
  • 100 g unsalted butter diced
  • 12 g dried porcini mushrooms
  • 12 g dried morel mushrooms

Finalisation

  • 2 duck breasts, skin on (approx. 180 g each)
  • salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • 1 egg white from medium egg

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
309 kcal / 1280 kJ
Białko
8.1 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Sód
2500 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy