
Urządzenia i Akcesoria
蕃茄麵包湯&菠菜歐姆蛋卷&什錦蔬菜
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 人份
Składniki
-
中硬質乳酪 (如:格魯耶爾、埃曼塔、 切達),切塊60 克
-
蒜頭2 粒
-
特級初榨橄欖油 ,可多備一些備用50 克
-
隔夜麵包 ,切塊 (約1-2 公分)50 克
-
菠菜葉200 克
-
蛋 (每顆重約53-63克)4 顆
-
鹽 ,可多備一些調味用1 茶匙
-
洋蔥 ,切塊50 克
-
紅蘿蔔 ,切塊50 克
-
牛蕃茄 ,切塊700 克
-
新鮮羅勒葉6 - 8 片
-
水500 克
-
自製蔬菜高湯醬1 滿茶匙
-
綜合蔬菜 (如:甜椒、櫛瓜、 茄子),切塊 (約 2-3 公分)400 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
395 kcal /
1654 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
19 g
Błonnik
6.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品層疊出美味
72 Przepisy
Tajwan
Tajwan