蕃茄麵包湯&菠菜歐姆蛋卷&什錦蔬菜

蕃茄麵包湯&菠菜歐姆蛋卷&什錦蔬菜

4.0 2 oceny
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 人份

Składniki

  • 中硬質乳酪 (如:格魯耶爾、埃曼塔、 切達),切塊
    60 克
  • 蒜頭
    2 粒
  • 特級初榨橄欖油 ,可多備一些備用
    50 克
  • 隔夜麵包 ,切塊 (約1-2 公分)
    50 克
    50 克 隔夜白麵包, ,切塊 (約1-2 公分)
  • 菠菜葉
    200 克
  • 蛋 (每顆重約53-63克)
    4 顆
  • ,可多備一些調味用
    1 茶匙
  • 洋蔥 ,切塊
    50 克
  • 紅蘿蔔 ,切塊
    50 克
  • 牛蕃茄 ,切塊
    700 克
    700 克 罐頭蕃茄
  • 新鮮羅勒葉
    6 - 8 片
  • 500 克
  • 自製蔬菜高湯醬
    1 滿茶匙
    1 塊 蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升)
  • 綜合蔬菜 (如:甜椒、櫛瓜、 茄子),切塊 (約 2-3 公分)
    400 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 395 kcal / 1654 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 19 g
Błonnik 6.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...