Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 克 紅蘿蔔 ,切塊
- 300 克 韭蔥 ,切塊
- 200 克 蕪菁 ,切塊
- 100 克 馬鈴薯 ,切塊(約 2 公分)
- 800 克 水
- 2 茶匙 鹽 ,依個人喜好調味
- 2 小撮 胡椒粉 ,依個人喜好調味
-
200
克 新鮮嫩菠菜
lub 200 克 新鮮菠菜葉 ,略切 - 40 克 奶油 ,切塊
- 100 克 新鮮蕃茄 ,切丁
- 8 顆 蛋 (每顆重約53-63克) ,冷藏 (詳見要訣)
- 400 克 白麵包 ,切長條,放入烤箱烤過
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1169 kJ / 279 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 5.6 g