蔬菜濃湯&菠菜焗蛋盅

蔬菜濃湯&菠菜焗蛋盅

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
8 人份

Składniki

  • 紅蘿蔔 ,切塊
    400 克
  • 韭蔥 ,切塊
    300 克
  • 蕪菁 ,切塊
    200 克
  • 馬鈴薯 ,切塊(約 2 公分)
    100 克
  • 800 克
  • ,依個人喜好調味
    2 茶匙
  • 胡椒粉 ,依個人喜好調味
    2 小撮
  • 新鮮嫩菠菜
    200 克
    200 克 新鮮菠菜葉
  • 奶油 ,切塊
    40 克
  • 新鮮番茄 ,切丁
    100 克
  • 蛋 (每顆重約53-63克) ,冷藏 (詳見要訣)
    8 顆
  • 白麵包 ,切長條,放入烤箱烤過
    400 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 279 kcal / 1169 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 34 g
Błonnik 5.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...