
Urządzenia i Akcesoria
蔬菜濃湯&菠菜焗蛋盅
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
8 人份
Składniki
-
紅蘿蔔 ,切塊400 克
-
韭蔥 ,切塊300 克
-
蕪菁 ,切塊200 克
-
馬鈴薯 ,切塊(約 2 公分)100 克
-
水800 克
-
鹽 ,依個人喜好調味2 茶匙
-
胡椒粉 ,依個人喜好調味2 小撮
-
新鮮嫩菠菜200 克
-
奶油 ,切塊40 克
-
新鮮番茄 ,切丁100 克
-
蛋 (每顆重約53-63克) ,冷藏 (詳見要訣)8 顆
-
白麵包 ,切長條,放入烤箱烤過400 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
279 kcal /
1169 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
34 g
Błonnik
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品層疊出美味
72 Przepisy
Tajwan
Tajwan