
Urządzenia i Akcesoria
薑味青豆濃湯&萊姆鮭魚佐花椰菜
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
橄欖油80 克
-
醬油50 克
-
紅糖½ 茶匙
-
萊姆 ,取皮屑及汁液1 顆
-
新鮮鮭魚片,去皮 ,去骨(每片約150-180 克)4 片
-
紅蔥頭 ,切塊100 克
-
蒜頭1 粒
-
韭蔥 ,只取蔥白、切塊100 克
-
嫩薑 (opcjonalnie) ,去皮20 - 30 克
-
西洋芹 ,切塊100 克
-
冷凍青豆350 克
-
水450 克
-
鹽2 茶匙
-
綠花椰菜,切小朵400 克
-
黑胡椒粉2 小撮
-
鮮奶油 (約含18%脂肪) ,依個人喜好調整50 - 100 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
664 kcal /
2782 kJ
Białko
46 g
Tłuszcz
43 g
Węglowodany
19 g
Błonnik
9.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品層疊出美味
72 Przepisy
Tajwan
Tajwan