
Urządzenia i Akcesoria
萵苣濃湯&青花菜佐黑橄欖醬
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
6 人份
Składniki
黑橄欖醬
-
去核黑橄欖200 克
-
巴西利 ,只取葉子40 克
-
蒜頭2 粒
-
酸豆 ,瀝乾水份40 克
-
萊姆汁10 克
-
特級初榨橄欖油70 克
-
鹽2 小撮
萵苣濃湯&蒸青花菜
-
洋蔥 ,切塊80 克
-
蒜頭1 粒
-
奶油20 克
-
青花菜 ,切小朵 (約 5 公分)600 克
-
鹽2 小撮
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
馬鈴薯 ,切塊(約 3 公分)150 克
-
自製蔬菜高湯醬1 茶匙
-
水600 克
-
野苣200 克
-
鮮奶油,含脂量約35%80 克
-
糖1 小撮
-
萊姆汁½ 茶匙
-
烏斯特調味醬¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
285 kcal /
1192 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
11 g
Błonnik
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品層疊出美味
72 Przepisy
Tajwan
Tajwan