
Urządzenia i Akcesoria
雜糧紫米麵包
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
6 個
Składniki
麵糰
-
水155 克
-
糖25 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
高筋麵粉220 克
-
雜糧粉45 克
-
蛋液30 克
-
鹽½ 茶匙
-
奶油 ,切塊,置於室溫軟化30 克
紫米餡
-
水 ,多備一些刷水用1200 克
-
紫糯米 ,浸泡5小時或隔夜,瀝乾75 克
-
圓糯米 ,浸泡3小時或隔夜,瀝乾50 克
-
糖30 克
-
杏仁片 ,依個人喜好添加10 克
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
311 kcal /
1302 kJ
Białko
8.3 g
Tłuszcz
5.7 g
Węglowodany
57.2 g
Błonnik
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

麵粉實驗室(上)
76 Przepisów
Tajwan
Tajwan