
Urządzenia i Akcesoria
Rolada rybna ze śliwką zawinięta w boczek
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 porcji
Składniki
-
cebuli przekrojonej na pół150 g
-
oleju20 g
-
śliwek suszonych, bez pestek150 g
-
miodu1 łyżeczka
-
pasty chili½ - 1 płaska łyżeczka
-
skórki otartej z cytryny ekologicznej, bez białych błonek1 płaska łyżeczka
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego20 g
-
filetów z ryby o białym mięsie np. mintaja, bez skóry i ości, pokrojonych na kawałki1000 g
-
jajka2
-
kaszy manny30 - 40 g
-
soli1 łyżeczka
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
-
boczku wędzonego, surowego, w plastrach200 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
217 kcal /
907.9 kJ
Białko
20.6 g
Tłuszcz
10.5 g
Węglowodany
9 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Sód
368.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WYTRAWNE ROLADY
10 Przepisów
Polska
Polska