Urządzenia i Akcesoria
Iberico-Schinken-Creme
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
500 g
Składniki
-
iberischer Schinken in Stücken150 g
-
Frischkäse200 g
-
Sahne100 - 150 g
-
Pfeffer1 Prise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
498 mg
Białko
8 g
Kalorie
1138 kJ /
272 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Tapas
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Spanische Tapa-Bällchen mit Datteln
30 min
Tomato Tonnato
15 min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30 min
Putello Tonnato
4 godz.
Rotweinbutter
3 godz. 20 min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1 godz. 15 min
Bruschette mit Walnusspaste und Büffel-Mozzarella
20 min
Forellenmousse
5 min
Oliven-Paté
5 min
Parmesancreme
5 min
Lachs-Dip
5 min
Knoblauchcreme à la Ikors
10 min