
Urządzenia i Akcesoria
彩色蛋飯捲
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
蘋果醋15 克
-
冰糖粉1 大匙
-
鹽¼ 茶匙
-
蛋4 顆
-
豆漿40 克
-
薄鹽醬油1 茶匙
-
味醂1 茶匙
-
紅蘿蔔 ,切塊(約2公分)30 克
-
新鮮菠菜葉 ,切段(約3公分)30 克
-
水1250 克
-
白米180 克
-
海苔 (壽司用)3 片
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
262 kcal /
1098 kJ
Białko
10.8 g
Tłuszcz
5.3 g
Węglowodany
4.3 g
Błonnik
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

寶寶的營養餐
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan