Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 克 水
- 30 克 地瓜, 切小丁(約1公分)
- 30 克 洋蔥
- 60 克 新鮮鮭魚片, 切塊
- 100 克 白飯
- ½ 茶匙 檸檬汁
- 油, 少許
- Wartości odżywcze
- na 1 片
- Kalorie
- 253 kJ / 61 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 0 g