Urządzenia i Akcesoria
Blueberry Cheesecake, Yoghurt Sorbet
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Blueberry Cream Cheese
-
gelatine leaf½
-
blueberries100 g
-
caster sugar30 g
-
lemon juice only¼
-
cream cheese225 g
Yoghurt Sorbet
-
gelatine leaf1
-
water120 g
-
caster sugar60 g
-
liquid glucose50 g
-
Greek yoghurt600 g
-
lemon juice10 g
Crumble
-
plain flour125 g
-
ground almonds50 g
-
unsalted butter cut in pieces125 g
-
Demerara sugar75 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
Blueberry Compote
-
blueberries plus extra to garnish750 g
-
caster sugar100 g
-
gelatine leaf1
-
lemon juice only1
Garnish
-
wood sorrel shoots or baby mint40 leaves
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
2433 kJ /
581 kcal
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
65 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate and Raspberry Tarts
2 godz. 50 min
Mint Chocolate Chip Syllabubs
1 godz. 10 min
Allergen Free Breakfast Cereal
30 min
Buddha Bowl with Chicken
1 godz.
Yoghurt with Blueberry and Apple Compote
13 godz. 40 min
Chocolate Pudding
6 godz. 30 min
Courgette and Cocoa Cake
24 godz.
Piped Raspberry Mousse
1 godz.
Cranberry Macadamia Granola Bar
1 godz. 30 min
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3 godz.
Plum Christmas Wheels
2 godz.
Avocado and Cashew Chocolate Mousse
5 min