Urządzenia i Akcesoria
Artisan Plant Pizza
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
Base
-
spelt flour plus extra for dusting50 g
-
buckwheat flour50 g
-
5 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast½ tsp
-
fine sea salt2 pinches
-
water4 - 5 Tbsp
-
olive oil2 tsp
Crumb
-
cashew nuts50 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
garlic granules¼ tsp
-
dried mixed herbs½ tsp
Topping
-
tomato purée3 Tbsp
-
vegetables as desired, sliced thinly for topping
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13.2 g
Kalorie
1619 kJ /
387 kcal
Tłuszcz
18.8 g
Węglowodany
41.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Coconut Cake
50 min
Thai Curry Noodles
25 min
Chia Coconut Bread
2 godz. 40 min
Steamed Pumpkin with Curried Lentils
1 godz. 15 min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 godz. 10 min
Bread Stuffed with Eggs and Green Beans
5 godz. 30 min
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1 godz. 20 min
Almond Cheese
6 godz. 15 min
Aloo Beetroot Tikki
1 godz.
Puy Lentil Dip
45 min
Almond Milk, Banana and Almond Butter Smoothie
5 min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45 min