Urządzenia i Akcesoria
Artisan Plant Pizza
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
Base
-
spelt flour plus extra for dusting50 g
-
buckwheat flour50 g
-
5 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast½ tsp
-
fine sea salt2 pinches
-
water4 - 5 Tbsp
-
olive oil2 tsp
Crumb
-
cashew nuts50 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
garlic granules¼ tsp
-
dried mixed herbs½ tsp
Topping
-
tomato purée3 Tbsp
-
vegetables as desired, sliced thinly for topping
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13.2 g
Kalorie
1619 kJ /
387 kcal
Tłuszcz
18.8 g
Węglowodany
41.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50min
Allergen Free Breakfast Cereal
30min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Courgette and Cocoa Cake
24h
Broad Bean and Chickpea Falafels
50min
Paleo Breakfast Cereal
30min
Exotic Fruit Pudding
5min
Herb Cashew Spread
8h 10min
Edamame and Spinach Dip
5min
Almond Ice Cream (No Added Sugar)
10h 45min
Amaranth and Chickpea Patties
1h 30min