Urządzenia i Akcesoria
Artisan Plant Pizza
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
Base
-
spelt flour plus extra for dusting50 g
-
buckwheat flour50 g
-
5 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast½ tsp
-
fine sea salt2 pinches
-
water4 - 5 Tbsp
-
olive oil2 tsp
Crumb
-
cashew nuts50 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
garlic granules¼ tsp
-
dried mixed herbs½ tsp
Topping
-
tomato purée3 Tbsp
-
vegetables as desired, sliced thinly for topping
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13.2 g
Kalorie
1619 kJ /
387 kcal
Tłuszcz
18.8 g
Węglowodany
41.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 Std.
Oat Milk
1 Std. 10 Min
Barbecue Beanburger Sliders
1 Std. 50 Min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4 Std. 20 Min
Vegan Burger
5 Std.
Vegan Cheese Alternative
6 Std. 40 Min
Vegan Parmesan
15 Min
Almond Milk
6 Std. 10 Min
Quinoa Tostadas
30 Min
Vegan Supreme Pizza
9 Std. 40 Min
Herb Cashew Spread
8 Std. 10 Min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15 Min