Fondant Icing

Fondant Icing

3.5 4 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
330 g

Składniki

  • icing sugar plus extra for dusting
    300 g
  • egg whites pasteurised
    20 - 25 g
  • liquid glucose (15 g)
    1 Tbsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 330 g

Sód 43.4 mg
Białko 2.5 g
Kalorie 5209.5 kJ / 1245.1 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 316.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...