Urządzenia i Akcesoria
Fondant Icing
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
330 g
Składniki
-
icing sugar plus extra for dusting300 g
-
egg whites pasteurised20 - 25 g
-
liquid glucose (15 g)1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 330 g
Sód
43.4 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
5209.5 kJ /
1245.1 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
316.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hot Cross Buns
3 godz. 50 min
Chocolate Fudge Cake
1 godz.
Buttercream icing
5 min
Meringue Ghosts
12 godz. 25 min
Buttercream Icing
5 min
Sweet Shortcrust Pastry
1 godz. 50 min
Shortcrust Pastry
5 min
Chocolate Chip Cookies
50 min
Decadent Dark Chocolate Brownies
1 godz. 55 min
Butterfly Cakes
1 godz.
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 godz.
Raspberry and Orange Jaffa Cakes
7 godz. 45 min