Urządzenia i Akcesoria
Milk Chocolate Panna Cotta with Mango and Banana Marmalade
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
milk125 g
-
liquid glucose2 ½ tsp
-
gelatine leaf1
-
milk chocolate small pieces or callets215 g
-
whipping cream250 g
-
ripe bananas (approx. 2 bananas)250 - 260 g
-
mangoes2
-
brown sugar80 g
-
lemon juice40 g
-
mangoes1
-
fresh mint leaves (opcjonalnie) for garnish
-
icing sugar for garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
8 g
Kalorie
3055 kJ /
732 kcal
Tłuszcz
43 g
Węglowodany
77 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
No Bake Nutella Cheesecake
4 godz. 20 min
Salted Caramel Chocolate Tartlets
4 godz.
Panna Cotta
6 godz. 15 min
Rice Pudding Ice Cream with Peach Coulis
4 godz. 30 min
Crème caramel
2 godz. 45 min
Chocolate, Rum and Espresso Pudding with Chocolate Caramel Sauce
1 godz.
Mango Yoghurt with Condensed Milk
10 godz. 10 min
Mini Cheesecakes with Mango Purée
3 godz.
Amarula Panna Cotta with Coffee Sauce
8 godz. 30 min
Spiced Autumn Fruit Cobbler
1 godz. 20 min
Lychee Panna Cotta with Rosewater Syrup
4 godz. 30 min
Danish Dream Cake
55 min