
Urządzenia i Akcesoria
Milk Chocolate Panna Cotta with Mango and Banana Marmalade
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
milk125 g
-
liquid glucose2 ½ tsp
-
gelatine leaf1
-
milk chocolate small pieces or callets215 g
-
whipping cream250 g
-
ripe bananas (approx. 2 bananas)250 - 260 g
-
mangoes2
-
brown sugar80 g
-
lemon juice40 g
-
mangoes1
-
fresh mint leaves (opcjonalnie) for garnish
-
icing sugar for garnish
Wartości odżywcze na 1 portions
Kalorie
732 kcal /
3055 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
43 g
Węglowodany
77 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Apple and Pear Compote (Kompot jabłkowo-gruszkowy)
1 godz. 15 min
Apple Tart (TM5)
1 godz.
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6 godz. 30 min
Morello Cherry Brownies
1 godz.
Frangipane Cake
1 godz. 45 min
Hazelnut Bavarian
6 godz. 25 min
Panna Cotta
6 godz. 15 min
Marble sponge slice with peach crème
4 godz. 30 min
Rhubarb and Ginger Tart
1 godz. 45 min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6 godz. 30 min
Chocolate Mousse
3 godz. 20 min
Chicken Pastilla
1 godz. 25 min