Urządzenia i Akcesoria
Milk Chocolate Panna Cotta with Mango and Banana Marmalade
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
milk125 g
-
liquid glucose2 ½ tsp
-
gelatine leaf1
-
milk chocolate small pieces or callets215 g
-
whipping cream250 g
-
ripe bananas (approx. 2 bananas)250 - 260 g
-
mangoes2
-
brown sugar80 g
-
lemon juice40 g
-
mangoes1
-
fresh mint leaves (opcjonalnie) for garnish
-
icing sugar for garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
8 g
Kalorie
3055 kJ /
732 kcal
Tłuszcz
43 g
Węglowodany
77 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Fondants
40 min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2 godz. 30 min
White Chocolate and Champagne Possets with Shortbread Stars
2 godz. 5 min
Panna Cotta
6 godz. 15 min
Chocolate, Rum and Espresso Pudding with Chocolate Caramel Sauce
1 godz.
Grissini with Parmesan and Herbs
5 godz. 10 min
Praline Cheesecake
4 godz. 10 min
Vanilla mascarpone parfait
2 godz. 40 min
Baked White Chocolate Caramel Cheesecake
6 godz. 20 min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6 godz. 30 min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1 godz. 15 min
Chocoholics
1 godz.