Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino
TM6 TM5

Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino

4.5 (12 ocen)

Składniki

Dough

  • 200 g water
  • 350 g strong white bread flour, plus extra for dusting
  • 1 ½ tsp dried instant yeast
  • ¼ tsp sugar
  • ¼ tsp fine sea salt
  • 50 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing

Paste

  • 1 tsp dried fennel seeds
  • 1 - 2 sprigs fresh rosemary, leaves only, to taste
  • 80 g sun-dried tomatoes in oil, drained

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
392 kJ / 93 kcal
Białko
2.1 g
Węglowodany
10.9 g
Tłuszcz
2.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy