Wersje kompatybilne
Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dough
- 200 g water
- 350 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 1 ½ tsp dried instant yeast
- ¼ tsp sugar
- ¼ tsp fine sea salt
- 50 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
Paste
- 1 tsp dried fennel seeds
- 1 - 2 sprigs fresh rosemary, leaves only, to taste
- 80 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 392 kJ / 93 kcal
- Białko
- 2.1 g
- Węglowodany
- 10.9 g
- Tłuszcz
- 2.8 g
Alternatywne przepisy
Estonian Kringle (Estonia)
1h 40 min
Pitta Bread
2 godz.
Cheese crackers
2 godz. 30 min
Star Pizza
1 godz. 45 min
Quick Puff Pastry
1h 20 min
Pesto Star Bread
2 Std. 50 Min
Pretzels
1h
Turkish Flatbreads
2 Std. 10 Min
Herb Bread
1 Std. 10 Min
White Finger Rolls
3h 30 min
Cheese Straws
30 min
Christmas Tree Pull-apart Bread
2h 20min