Fondant sans gluten et sans lactose
TM6 TM5

Fondant sans gluten et sans lactose

4.6 (29 ocen)

Składniki

  • huile végétale, pour les ramequins
  • 200 g de chocolat noir 52% de cacao, détaillé en morceaux
  • 200 g de crème de soja
  • 90 g de sucre de canne blond
  • 75 g de farine de noix de coco
  • 3 œufs
  • 8 pincées de noix de coco râpée

Wartości odżywcze
na 1 pièce
Kalorie
1206 kJ / 289 kcal
Białko
7.3 g
Węglowodany
26.5 g
Tłuszcz
15.8 g
Błonnik
5.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy