Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 300 g d'eau
- 150 g de son d'avoine
- 150 g de farine blanche type 45
- 1 pincée de sel fin
- 2 c. à soupe bombée de sucre roux
- 4 œufs
Le jour même
- huile d'olive, pour la cuisson
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 467 kJ / 110 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 16.2 g
- Tłuszcz
- 2.7 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4h
Cheesecake au tofu soyeux
4h
Pain curry-carotte
1h 5min
Gâteau d'avoine et de fruits secs à la vapeur
1h 15min
Pâte à tartiner sans sucre
10 min
Pancakes à la farine de sarrasin
30 Min
Energy balls au cacao et à l'amarante
1h 15min
Pain à la châtaigne
2 godz. 55 min
Jus détox pour le déjeuner
10 min
Jus détox pour le petit-déjeuner
10 min
Pancakes à la banane et au lait de coco
20 min
Pancakes aux flocons d'avoine
45 Min