Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 300 g d'eau
- 150 g de son d'avoine
- 150 g de farine blanche type 45
- 1 pincée de sel fin
- 2 c. à soupe bombée de sucre roux
- 4 œufs
Le jour même
- huile d'olive, pour la cuisson
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 467 kJ / 110 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 16.2 g
- Tłuszcz
- 2.7 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Barres énergétiques sans sucre ajouté
1 Std. 15 Min
Purée d'amande au miel
30min
Gaufres aux farines de riz et châtaigne, sauce aux champignons
45min
Energy balls au cacao et à l'amarante
1 Std. 15 Min
Gâteau revigorant
1j
Biscuits granola sans gluten
1h 25min
Brownie à la betterave
40min
Gâteau d'avoine et de fruits secs à la vapeur
1 Std. 15 Min
Pancakes aux flocons d'avoine
45min
Cookies sans gluten aux noisettes
35min
Barres tendres, avoine et noix
40min
Pudding aux graines de chia et crème au cacao
12h 30min