Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 克 蒜頭
- 20 克 紅辣椒油
- 1 大匙 咖哩粉
- 100 克 紫洋蔥, 切條
- 15 克 新鮮紅辣椒, 切段
- 40 克 蔥, 切段
- 2 大匙 米酒
- 200 克 椰漿
- 1 大匙 糖
- 2 大匙 魚露
- 400 克 松葉蟹鉗, 去殼
- 10 克 新鮮香菜
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1260 kJ / 301 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 2 g