咖哩炒蟹

咖哩炒蟹

3.5 2 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    30 克
  • 辣椒油
    20 克
  • 咖哩粉
    1 大匙
  • 紫洋蔥 切條
    100 克
  • 新鮮紅辣椒 切段
    15 克
  • 切段
    40 克
  • 米酒
    2 大匙
  • 椰漿
    200 克
  • 1 大匙
  • 魚露
    2 大匙
  • 松葉蟹鉗 去殼
    400 克
  • 新鮮香菜
    10 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 301 kcal / 1260 kJ
Białko 23 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 13 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...