
Urządzenia i Akcesoria
咖哩炒蟹
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭30 克
-
辣椒油20 克
-
咖哩粉1 大匙
-
紫洋蔥 切條100 克
-
新鮮紅辣椒 切段15 克
-
蔥 切段40 克
-
米酒2 大匙
-
椰漿200 克
-
糖1 大匙
-
魚露2 大匙
-
松葉蟹鉗 去殼400 克
-
新鮮香菜10 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
301 kcal /
1260 kJ
Białko
23 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
13 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

踏進泰國廚房
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan