Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 牛奶
- 20 克 糖
- ½ 茶匙 乾酵母粉
- 160 克 高筋麵粉
- 40 克 低筋麵粉
- 1 茶匙 鹽
- 1 顆 蛋
- 20 克 油
- 20 克 麵包粉
- 10 克 美乃滋 ,依個人喜好調整
- 1 條 小黃瓜 ,切斜片
- 2 顆 蕃茄 ,切片
- 2 顆 滷蛋 ,切塊
- 5 片 火腿 ,以斜對角線切開
- Wartości odżywcze
- na 1 個
- Kalorie
- 2031 kJ / 487 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 84 g
- Tłuszcz
- 11.6 g
- Błonnik
- 1.2 g