
Urządzenia i Akcesoria
起酥奶酥麵包
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
7 個
Składniki
-
水140 克
-
糖25 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
高筋麵粉270 克
-
低筋麵粉30 克
-
鹽¼ 茶匙
-
蛋1 顆
-
奶油 ,切塊,置於室溫軟化30 克
-
奶酥餡 (市售或自製)240 克
-
酥皮 (市售或自製,詳見要訣)7 片
-
白芝麻10 克
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
473 kcal /
1975 kJ
Białko
12.6 g
Tłuszcz
22.6 g
Węglowodany
57 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

麵粉實驗室(上)
76 Przepisów
Tajwan
Tajwan