Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 cucharada de sal
- 30 g de queso parmesano
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 220 g de harina de maíz sin gluten Special Line®
- 30 g de fécula de patata (consultar lista FACE)
- 2 cucharadas de psyllium
- 300 g de agua
- 2 huevos
- 60 g de mantequilla en trozos pequeños
- pimienta negra recién molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1858 kJ / 445 kcal
- Białko
- 14.17 g
- Węglowodany
- 20.52 g
- Tłuszcz
- 35.51 g
- Błonnik
- 8.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de brioche sin gluten
2hod. 50min
Ñoquis bicolores (sin huevo y sin gluten)
1 godz. 15 min
Piadinas sin gluten
45 min
Pan árabe sin gluten
1h 30min
Pasta fresca sin gluten
45 min
Pizza tropical sin gluten
1 godz.
Hojaldre rápido (sin gluten)
1 godz.
Palitos de hojaldre con jamón (sin gluten)
1h 30min
Pizza con masa de patata (sin gluten)
5h 40 min
Pan de huevo (sin gluten)
1h 40min
Pan exprés sin gluten
1 godz.
Salsa bechamel y derivadas (sin gluten)
10min