Wersje kompatybilne
Pasta fresca de trigo sarraceno (sin gluten, sin huevo, sin lácteos y sin azúcar)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g de harina de trigo sarraceno
- 180 g de agua templada
- ¼ de cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 841 kJ / 201 kcal
- Białko
- 7.6 g
- Węglowodany
- 42.4 g
- Tłuszcz
- 1.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.4 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 124.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kétchup
1 Std.
Tarta con relleno de kale
1 Std.
Onsen Tamago en caldo de ibérico (Al vacío)
2h 45min
Bagels de frutos secos y arándanos con mantequilla de almendras
4 Std. 10 Min
Bebida de almendra con cardamomo y azafrán
6 Std. 5 Min
Polos de limonada y melocotón
4h 15min
Linzer de almendras y mermelada
1 Std. 30 Min
Masa madre sin gluten
120 Std.
Aceite de oliva al tomillo y vinagre de frambuesas
504 godz.
Granola de coco y almendra
45min
Sustituto de sal casero
30min
Yogur de leche de cabra en Varoma
13 godz.