Wersje kompatybilne
Pasta fresca de trigo sarraceno (sin gluten, sin huevo, sin lácteos y sin azúcar)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g de harina de trigo sarraceno
- 180 g de agua templada
- ¼ de cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 841 kJ / 201 kcal
- Białko
- 7.6 g
- Węglowodany
- 42.4 g
- Tłuszcz
- 1.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.4 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 124.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Puré de patata (Pelar)
35min
Crêpes de harina de garbanzos rellenas de ensalada de berenjenas
1h 15min
Mostaza de estragón
15min
Pasta fresca con harina de garbanzos (sin gluten y sin azúcar)
2u.
Pasta fresca sin gluten
45min
Bechamel vegana, boloñesa de lentejas rojas, espinacas salteadas y champiñones
2 godz. 20 min
Panecillos de zanahoria y semillas
15 Std.
Scones sin gluten
30min
Pan crujiente de trigo sarraceno
1h 30min
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8 Std.
Hamburguesas vegetarianas de remolacha
3h 25min
Pan 100% trigo sarraceno
2u.