Urządzenia i Akcesoria
Polenta Mandarin and Almond Cake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
12 slices
Składniki
-
unsalted butter soft, plus extra for greasing250 g
-
mandarins (approx. 4), unpeeled320 g
-
water1000 g
-
raw macadamia nuts60 g
-
blanched almonds220 g
-
caster sugar220 g
-
medium eggs3
-
polenta170 g
-
gluten-free baking powder1 tsp
-
icing sugar for dusting
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
7.4 g
Kalorie
1865 kJ /
444 kcal
Tłuszcz
32.3 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
31.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1 godz. 30 min
Orange curry dressing
10 min
Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling
3 godz. 15 min
Polenta Cake
1 godz.
Persian Carrot and Coconut Cake
2 godz. 20 min
Honey and Blood Orange Cake
2 godz.
Maple, Pecan and Banana Bread
1 godz. 30 min
Aubergine and Almond Dip
20 min
Upside-down Gingerbread with Pears
1 godz.
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2 godz.
Flourless Chocolate and Nut Torte (gluten free)
1 godz. 50 min
Carrot Cake
2 godz. 30 min