Urządzenia i Akcesoria
Melanzanicreme
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 Portion
Składniki
-
Melanzani (à 250-300 g)2
-
frische Petersilie Blättchen abgezupft2 EL
-
Knoblauchzehen halbiert, nach Geschmack und Größe1 - 2
-
Olivenöl10 g
-
Frischkäse (opcjonalnie)10 - 20 g
-
Zitronensaft10 g
-
Rauchsalz¾ - 1 TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen2 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
148 kJ /
35 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Koriander-Knoblauch-Öl
25 min
Auberginensalat - Baba Gannuş
1 godz.
Venusmuschelsuppe mit Riesengarnelen
1 godz.
Zitronen-Hummus-Nocken
45 min
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5 godz. 15 min
Hummus, grüne Tahina und israelischer Salat
40 min
Mediterraner Oktopuseintopf
1 godz. 30 min
Makrelen-Kresse-Aufstrich
10 min
Velouté von Topinambur
30 min
Bohnen-Paradeis-Aufstrich
10 min
Bohnendip mit Chiliöl
45 min
Geflügellebercreme
5 godz. 30 min