Urządzenia i Akcesoria
Melanzanicreme
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 Portion
Składniki
-
Melanzani (à 250-300 g)2
-
frische Petersilie Blättchen abgezupft2 EL
-
Knoblauchzehen halbiert, nach Geschmack und Größe1 - 2
-
Olivenöl10 g
-
Frischkäse (opcjonalnie)10 - 20 g
-
Zitronensaft10 g
-
Rauchsalz¾ - 1 TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen2 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
148 kJ /
35 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rote Rüben Hummus
10 min
Hummus, grüne Tahina und israelischer Salat
40 min
Oliventapenade mit Walnüssen
40 min
Forellencreme
15 min
Bohnen-Paradeis-Aufstrich
10 min
Thunfisch-Bohnen-Püree zu Gemüsestiften
10 min
Auberginensalat - Baba Gannuş
1 godz.
Kichererbsenpaste - Humus
13 godz.
Auberginen-Curry-Dip (Bangladesh)
30 min
Avocado-Bohnen-Hummus
10 min
Hummus mit Zucchini-Feta-Topping
45 min
Steirischer Käferbohnen-Humus
15 min