Urządzenia i Akcesoria
Pasta fresca integral
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
1 porción
Składniki
-
2 huevos
-
200 g de harina de trigo integral
-
20 g de agua
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
38 g
Kalorie
3402 kJ /
810 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
24 g
Węglowodany
146 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
LOS SABORES DE ITALIA
57 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Pan de cebolla TM6
9 godz. 15 min
Masa para pasta fresca
1 godz.
Ejotes con tomillo Al vacío TM6
1 godz. 10 min
Aderezo de jengibre y naranja
5 min
Pasta fresca de betabel
25 min
Pasta fresca de espinacas
25 min
Pasta fresca básica
25 min
Barra de chocolate estilo Oaxaqueño
2 godz.
Pan para hamburguesa
3 godz. 20 min
Pan pita
1 godz. 50 min
Mermelada de jitomate y chile
1 godz. 15 min
Pesto de jitomate
10 min